miercuri, 28 martie 2012

E a ta.

Către cel care i-a câştigat inima,
Va suna foarte..ciudat. Ca un clişeu. Dar dacă îi frângi inima, am să dau peste tine cu viitoarea maşină. Sunt destul de sigur că n-ai idee cine sunt, dar crede-mă.. ştiu totul despre tine. Vezi tu, am mulţi prieteni, în multe locuri. Şi vreau să fiu sigur că tipul care se vede cu fata pe care o iubesc din toată inima va avea grijă de ea. N-am auzit mai nimic rău de tine, presupun că eşti de treabă. :)
Dar uite câteva sfaturi : răspunde-i mereu la sms-uri, devine frustrată dacă n-o faci. Nu-i închide niciodată telefonul fără să-i spui 'pa', am făcut asta de câteva ori şi s-a supărat foarte tare. Are anumite zile când vrea să vadă Gossip Girl sau Skins, asigură-te că nu-ţi faci planuri în zilele astea. Fă-i surprize, îi plac. Se gâdilă foarte uşor şi îi place să fie gâdilată, indiferent de ce ar spune ea. Dacă o citează pe Taylor Swift e clar că ori ai dat de belea mare ori o faci foarte fericită. Când o îmbrăţişezi, aminteşte-ţi că ţii în braţe cea mai frumoasă fată din lume şi cã ar trebui s-o ţii mereu strâns. Dacă te ceartă, ceartă-te cu ea. Fii sincer cu ea. Dar n-o răni, ar fi cel mai regretabil lucru pe care l-ai putea face. Dacă plânge, ia-o de mână. O vei face să se simtă în siguranţă.
N-ai idee cât de norocos eşti să poţi spune că e "a ta". Aşa că preţuieşte-o. Ai onoarea de a o ţine de mânã. Ai privilegiul de a o sãruta când vrei. Ai abilitatea de a o face fericitã. Nu e doar o altã fatã , este fata care te poate face cel mai fericit daca îi dai o şansa. Chiar şi gelozia ei..devine o pisicã nervoasã când te vezi cu alte fete şi ei nu-i spui. Dar îţi va acorda spaţiu atât cât îţi trebuie. Nu va lua decizii şi nu va gândi în locul tãu. Meritã orice sacrificiu. Ai grijã de ea.
Cu sinceritate,
Cel ce a pierdut-o.
 

2 comentarii: